Netwerken & Service

Gemak dient de mens

Rozis-EDI-outsourcing

Om uw B2B communicatie compleet te maken heeft u een goede netwerkvoorziening nodig. Juist daarin onderscheiden wij ons omdat we dit met ons Rozis Facilitair Centrum (RFC) voor u in huis gehaald hebben. En met onze uitstekende support en ondersteunende services, zorgen wij dat u snel aan de slag kunt, en dat daarna alles blijft lopen zoals het hoort.

Rozis Facilitair Centrum (RFC)

Uitgebreid EDI Netwerk Service Centrum
(EDIINT) Managed en particuliere netwerkverbindingen
Conversies, beheer, beveiliging en additionele message services

Het RFC biedt een volledige netwerkvoorziening voor onafhankelijk en veilig transport van uw EDI berichtenverkeer. Het is een servicecentrum met uitgebreide voorzieningen op het gebied van netwerkverbindingen, conversiemogelijkheden, beheer en beveiliging. Het wordt al jarenlang door honderden bedrijven gebruikt voor de afhandeling van hun berichtenverkeer. U bent verzekerd van betrouwbaarheid, snelheid en continuïteit in uw berichtenverkeer.

Berichtenverkeer wordt binnen het RFC continu gemonitored, gecontroleerd op fouten en gearchiveerd. Een solide uitwijkvoorziening garandeert bij langdurige storingen alsnog de afhandeling van uw berichtenverkeer. En ook met onze additionele RFC services zoals Message Alert, SnelNet, en LVB Certificering bieden wij u met het RFC een High Level Quality Service.

Verbindingen

Met het RFC ondersteunen we uiteenlopende:

netwerken (X400, GEIS, IBM, Geis, GoSecure, Internet)
protocollen (AS2/3, P2P, FTP, HTTP, email)
formaten (EDI, XML, Tradacom, bilateraal)

EDIINT

EDIINT (EDI via het internet) is geautomatiseerde point to point gegevensuitwisseling, beschikbaar via drie soorten protocollen; via e-mail (AS1 op SMTP), via web (AS2-verbinding via HTTP) en via ftp (AS3 via FTP). Via EDIINT kunnen partijen één op één digitaal met elkaar documenten uitwisselen. De verbinding is veilig en betrouwbaar door technieken als encryptie, elektronische handtekening en ontvangstbevestiging. Deze communicatieverbindingen worden gerealiseerd met Cleo Software Producten. Rozis is preferred reseller voor Cleo Software Producten in Nederland.

Wij kunnen EDIINT-verbindingen exclusief voor u met uw handelspartners binnen ons RFC realiseren. Daarnaast kunt u zonder extra kosten gebruik maken van de managed AS2-verbindingen binnen ons EDI Netwerk Service Centrum, voor communicatie met vele grote retailers in binnen- en buitenland, zoals bijvoorbeeld Albert Heijn, Metro en Globus

Kijk hiernaast of klik hier voor een overzicht van de handelspartners met wie u via het RFC kunt communiceren.

Outsourcing

Het RFC is een betrouwbare omgeving voor de volledige uitbesteding van uw EDI berichtenverkeer. U kunt al uw connecties, conversies en controles volledig binnen het RFC laten afhandelen en beheren. Outsourcing van uw berichtenverkeer is in verschillende gradaties en varianten mogelijk. Bij volledige outsourcing is geen lokale EDI software en beheer meer nodig.

Service

Wij bieden uitgebreide ondersteuning in het gehele traject van vooronderzoek, ontwikkeling, installatie, onderhoud, beheer en opleiding. Wij helpen u met basisdiensten als installatie, support & onderhoud, servicedesk en remote support. Meer gespecialiseerde ondersteuning zijn bijvoorbeeld assistentie bij GS1 certificering, preventief onderhoud, cursussen, EDI consultancy, en webshop backoffice koppelingen. En wij zijn vooral trots op onze uitstekende supportdesk, waar u direct met professionals praat.