Wie wij zijn

Specialisten in EDI

Rozis EDI Netwerk Services

Kwaliteit

Wij staan voor goede producten en diensten voor een redelijke prijs. Daar zijn we duidelijk en nuchter over. Bij ons geen gouden bergen, hoge torens en gebakken lucht. En ook geen halve oplossingen, waarna u steeds bijbetaalt omdat het toch niet werkt zoals u wilt. Als u een complete, goede en blijvende oplossing voor EDI wilt, komt u bij ons.

Ervaring

EDI is onze core business, en we doen het al meer dan 20 jaar. Dat betekent ook dat wij heel wat grote en kleine bedrijven van binnen en buiten hebben leren kennen. Heel wat ICT trends hebben zien komen en gaan. Heel wat 'variaties op de standaard' voor EDI en B2B communicatie voorbij hebben zien komen. Wij kunnen u adviseren en voorzien van de beste oplossing in uw situatie op basis van onze jarenlange ervaring.

Vernieuwend

Al onze EDI oplossingen zijn door onszelf, met en voor onze klanten in de praktijk ontwikkeld. Daarmee zijn ze grondig getest, en daardoor kennen we ze van binnen en buiten. Regelmatig werken we ook mee aan geavanceerde communicatieoplossingen voor onze klanten, zoals de volledige EDI-outsourcing voor een levensmiddelen-multinational, BTW-aangiftesoftware voor een bank, of SSCC-codering voor een grote frisdrankfabrikant. We liepen ver vooruit bij oplossingen voor DHZ retourberichten, VMI berichten, en de koppeling met online ERP's. En ook Bizz-E is een van de eerste, ongekend complete, uitgebreide en wereldwijd gebruikte online EDI omgeving.

Service

Wij geloven in persoonlijk contact. U praat direct met professionals. Wij staan u persoonlijk te woord, en helpen u snel en zo goed mogelijk met de vraag of het probleem waarover u contact opneemt. We hebben zeer ervaren en gespecialiseerde mensen voor u aan het werk, en vrijwel continu jonge mensen in opleiding.

Verder kennismaken:

Lees wat onze klanten van ons zeggen, en met wie wij samenwerken (Klanten & Relaties)
Meer informatie over ons bedrijf en onze medewerkers (Bedrijf)
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en lees het laatste nieuws (Nieuws)
Rozis-relaties

Klanten & Relaties

Wat onze klanten van ons zeggen, en met wie wij samenwerken

Rozis-20jaar

Bedrijf

Meer informatie over ons bedrijf en onze medewerkers

Rozis-nieuws

Nieuws

Aanmelden voor onze nieuwsbrief en het laatste nieuws