Nieuwsbrief Rozis mei 2014
20 jaar jubileum Rozis
Rozis viert haar 20-jarig jubileum in het najaar 2014 met speciale activiteiten en aanbiedingen. Naast oprichter en directeur-eigenaar Willem van Tongerloo, zijn ook drie (support)medewerkers al meer dan 10 jaar aan Rozis verbonden. De gespecialiseerde, jarenlange ervaring zit bij Rozis dus niet alleen in het bedrijf, maar ook in het team!
Bizz-E in vernieuwd Exact App Center
Al een tijdje in ons assortiment, maar langzamerhand een groot succes; de unieke koppeling van Bizz-E met uw online Exact account. U kunt daarmee uw artikel- en orderdata automatisch uitwisselen. Op 28 mei aanstaande lanceert Exact haar vernieuwde App Center, via welke u zich ook voor Bizz-E kunt aanmelden.
EDI-uitrol in de tuinsector
De gezamenlijke retailers in de tuinbranche waaronder Intratuin, Garden Retail Services (GRS), Ranzijn, Life & Garden en Tuincentrum Overvecht hebben vorig jaar een start gemaakt met de elektronische uitwisseling van order, pakbonnen en facturen in de branche. Samen met GS1 Nederland is op 7 mei jl. een informatiemiddag georganiseerd voor leveranciers over de toepassing van EDI. Als GS1-implementatiepartner was Rozis op deze bijeenkomst aanwezig om informatie over haar EDI-oplossing te leveren.
Bizz-e nu ook gekoppeld aan Serviceportal
Inloggen op uw Bizz-E account is nu meteen ook een inlog op het Rozis Service Portal. Daar kunt u bijvoorbeeld al uw RFC-berichtenverkeer inzien. Onze Ediswitch en Workstation gebruikers hebben via een aparte inlog toegang tot het Serviceportal.
Online Support in ontwikkeling
Contact met onze supportdesk via email heeft de voorkeur omdat er sowieso vaak digitale (log)bestanden uitgewisseld moeten worden. Rozis werkt er hard aan om de support verder te digitaliseren, en als een speciale module in het Serviceportal op te nemen. In de komende testfase willen wij gebruikers graag uitnodigen de Online Support mee te helpen vormgeven. Neemt u hiervoor alstublieft contact met ons op.
Updates sneller en vaker bij online Bizz-E
Een van de voordelen van een online product is dat updates zonder veel moeite gedaan kunnen worden. Bij Bizz-E gebeurt dit inmiddels maandelijks. Ook ontwikkelt het online product zich daardoor sneller. Zo is Bizz-E inmiddels uitgebreider dan Workstation, waar het oorspronkelijk op was gebaseerd.
Koppelen met webshops eenvoudig
U levert voor een online webwinkel rechtstreeks aan particulieren? Toch gebruik maken van EDI is minder moeilijk dan het lijkt. In een EDI-bericht kan namelijk ook als 'afwijkend' afleveradres die van de particulier opgenomen worden.
GS1: Nieuwsbrieven per sector
GS1 Nederland gaat haar elektronische nieuwsbrief GS1 Update voortaan per sector uitbrengen. Er komen speciale edities voor de sectoren: Levensmiddelen en drogisterij, Doe-het-zelf en tuin, Gezondheidszorg, en Mode. U kunt zich online aanmelden.
14 vragen aan uw ERP-leverancier over EDI
U wilt beginnen met EDI, of denkt over een koppeling met uw back-office? Onze whitepaper helpt u al de belangrijke vragen te stellen aan uw ERP-leverancier, die u zeker niet mag vergeten.
Profix: AGF-koppelingen
Sinds kort levert Rozis samen met Profix IT Solutions uit Breda, bedrijfssoftware voor de AGF-sector met geïntegreerde EDI-oplossing.
Domani: SAP-koppeling
Onlangs heeft Rozis samen met SAP specialist Domani voor twee leveranciers in de DHZ binnen de gestelde oplevervoorwaarden een geintegreerde EDI-oplossing voor SAP Business One gerealiseerd.
Felicitaties voor AIM (25 jaar) en FrugiCom (10 jaar)
De feestelijkheden gelden niet alleen voor Rozis dit jaar. Ook AIM en FrugiCom vieren een jubileum, waarmee van harte gefeliciteerd!