Nieuwsbrief Rozis december 2014
20 jaar jubileum Rozis
Rozis heeft op een bezonder aangename en gezellige manier haar 20-jarig jubileum met relaties en klanten gevierd. We denken met plezier terug aan de ambiance van landgoed Rhederoord, het heerlijk tapasbuffet, de wijnproeverij en cocktailworkshop, en de drone-demonstratie. Maar we hebben vooral de feestelijke sfeer en het zeer persoonlijke contact tussen alle aanwezigen als heel bijzonder ervaren. Een foto-impressie ziet u op onze website.
Rozis gaat graag met u op naar het volgende jubileum!
Bizz-E is App van de Maand volgens Exact Online
Bizz-E was eerder al in het gloednieuwe App Center van Exact Online verkozen tot App van de Maand juni. In januari zal ze ook gepubliceerd worden in het Belgische Exact Online App Center. Bizz-E kan op een unieke manier gekoppeld worden met uw Exact Online account, om automatisch artikeldata en orders uit te wisselen.
100% EDI voor retailers
EDI is pas echt efficient voor u als retailer als al uw leveranciers er gebruik van maken. Rozis helpt met een uitgebreid pakket van diensten en veel ervaring in het aansluiten van leveranciers. In onze whitepaper leest u alle details. Zorg ook dat EDI 100% werkt voor u.
Pakbon-oplossing voor diverse printers
Rozis heeft een printeronafhankelijke oplossing ontwikkeld voor het afdrukken van pakbonstreepjecodes. De printer hoeft niet meer zelf de vertaalslag te maken tussen SSCC-pakbondata en de manier waarop de streepjescode eruit komt te zien.
Bizz-E Global
Afgelopen periode is Bizz-E efficienter gemaakt, door onze online EDI-software sterk te comprimeren. Dit komt de snelheid, veiligheid en gebruikersgemak ten goede.

Inmiddels breidt het gebruik van Bizz-E zich gestaag over de vijf continenten uit.

Bizz-E biedt een volledig functionele online EDI-omgeving met:

  • gratis mailbox
  • gratis 2 uur support
  • gratis email alert
  • gratis eerste connectie met handelspartner
  • geen additionele kosten voor gateways, vertalingen, SSCC-coding etc.
  • standaardkorting op maandelijkse berichtprijzen
  • kant en klare aansluiting belangrijke Europese retailers!
Albert Heijn medio 2015 over op Shared Fresh Centers
Albert Heijn gaat medio 2015 werken met zogenaamde Shared Fresh Centers (SFC) om de logistieke keten van versproducten te versnellen. Het nieuwe SFC-concept heeft ook consequenties voor informatiestromen tussen versproduct-leveranciers en Albert Heijn. Onder andere worden nieuwe berichttypen, waaronder salesforcasts, geïntroduceerd. Rozis is al bezig om de overgang voor te bereiden. Als u alvast meer wilt weten, neemt u gerust contact op met commercieel manager Hans Verheijen via telnr 026-3634610.
Psychedelik.com
Online business-software en internetradio; gaat dat samen? Onze out-of-de-box denkende Rozis-directeur gaat de uitdaging aan. Business opportunities staan centraal in de samenwerking met Psychedelik.com, een hoogaangeschreven internetradio in Frankrijk voor dance-muziek. Samen worden wederzijdse krachten en kansen onderzocht en versterkt. Wie weet luistert u binnenkort bij Bizz-E zelf ook wel naar gratis internetmuziek.
Maxam
In een ongebruikelijke samenwerking tussen vooraanstaande EDI-providers in Nederland is bij Maxam, inkooporganisatie in de Foodservicesector voor oa. Sligro en Hanos, bepleit om open (GS1)standaarden en communnicatienetwerken te hanteren. Het is bedenkelijk dat dit bij de gekozen voorziening E-businessnet, niet gedaan wordt. Reeds gedane EDI-investeringen bij klanten van de diverse providers dienen voldoende te blijven om met Maxam te communiceren. Wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen.
AIM / FrugIcom EU Forum
Rozis heeft onlangs het eerste tweedaagse EU Fresh Info Forum & Round Table van FrugIcom in samenwerking met GS1 Europa, in het collectief van AIM-Nederland gesponsord en zichzelf gepresenteerd als EDI solution provider voor de Freshsector. Het was een boordevol, interessant programma met veel internationale gasten. AGF.nl heeft een impressie gepubliceerd.
Online supportdesk
Begin 2015 gaat Rozis online support en de registratie daarvan realiseren. U kunt dan nog gemakkelijker gebruik maken van de expertise van onze supportafdeling en (standaard)services. Ook kunt u ten alle tijden de status van uw aangemelde supportvraag en besteedde tijd inzien.
Kerstdonatie
Dit keer schenkt Rozis haar jaarlijkse kerstdonatie aan het Diabetesfonds.
Wij wensen u alvast prettige feestdagen en een heel gezond 2015!