EDI - Powered By Rozis || Nieuwsbrief
Nieuwsbrief Rozis april 2015
AH Shared Fresh Centers berichten
Albert Heijn gaat medio 2015 werken met zogenaamde Shared Fresh Centers (SFC) om de logistieke keten van versproducten te versnellen. Voor het nieuwe SFC-concept zullen nieuwe berichttypen op basis van voorraadbewegingen en verwachte verkopen geïntroduceerd worden, zoals bijvoorbeeld DESADV, INVRPT en DELFOR. Als u meer informatie over dit onderwerp wilt of over wat de wijzigingen voor uw EDI-systeem gaan betekenen, neemt u gerust contact op met onze commercieel manager Hans Verheijen via telnr 026-3634610.
Modulo koppeling
Rozis heeft de EDI koppeling met Modulogic, software voor de vleesverwerkende industrie, overgenomen van Modulo Automatisering. Met de nieuwe koppeling bent u ervan verzekerd dat deze aan EDI-technische vereisten, en ook bijvoorbeeld GS1 berichtupdates, voldoet.
Bizz-E nieuwe features
 • onderstening nieuwe branche-berichten (bv. Staalbranche)
 • volledig taalonafhankelijk gemaakt
 • integratie Bizz-E & online support
 • ondersteuning consumenten NAW-gegevens (zie verder)
 • Consumenten NAW-gegevens in EDI-berichten
  Het proces van bestellen, factureren, en afleveren kent steeds meer varianten. Bizz-E ondersteunt nu die waarin de consument ook een rol speelt, door consumenten NAW-gegevens voor aflevering in EDI-berichten op te nemen. Rechtstreeks bij de consument afleveren, terwijl de (EDI-)relatie tussen afnemer en leverancier ongewijzigd blijft, is met name ook interessant voor online verkoop en webshops.
  Bizz-E voor mobiel gebruik
  Onze klanten zijn zeer creatief in het gebruik van Bizz-E. Een voorbeeld is de klant die haar (shop-in-shop) vertegenwoordigers bij hun bezoek aan retailwinkels rechtstreeks orders in laat voeren om zo de lege schappen aan te vullen.
  Bizz-E en Exact Online Belgie
  Bizz-E is gepubliceerd in het Belgische Exact Online App Center. Bizz-E kan op een unieke manier gekoppeld worden met uw Exact Online account, om automatisch artikeldata en orders uit te wisselen.
  AS2 services
  Rozis breidt gestaag haar (managed) AS2-verbindingen uit. Steeds meer afnemers (in Duitsland) met grote hoeveelheden berichtenverkeer, communiceren via AS2. Vaak wordt een AS2-verbinding gecombineerd met outsourcing bij Rozis zodat geen complexe EDI- en netwerkvoorziening in eigen huis hoeft te worden opgezet en onderhouden. Het Rozis Facilitair Centrum sorteert en verstuurt dan EDI-berichten via diverse (AS2-)verbindingen. Rozis is preferred reseller van Cleo software waarmee point-to-point verbindingen zoals AS2 (maar ook AS3, ftp, sftp, Odette ed.) opgezet kan worden.
  AIM Road Show: Data in de keten
  AIM Nederland organiseert een Road Show op 10 juni vanaf 19.00 uur in Hotel Postillion te Bunnik. Geïnterersseerden kunnen luisteren naar, en in contact komen met lidbedrijven. Ook zal een vooraanstaande spreker op het gebied van Internet Of Things uitgenodigd worden. Houd voor het definitieve programma de AIM-website in de gaten.
  PsyWorks
  Rozis gaat haar expertise in online software en communicatie ook op niet EDI-vlak inzetten. PsyWorks is het eerste product in deze lijn, en is Software-as-a-service (SAAS) voor administratieve en communicatieve ondersteuning in psychologenpraktijken op het gebied van cliŽnttesten.
  Bizz-E invites!
  Tevreden over Bizz-E? Heeft u een partner die u met EDI wilt laten kennismaken? Stuur een Bizz-E invite. Uw relatie kan gratis een maand lang Bizz-E gebruiken.