Nieuwsbrief Rozis oktober 2015
Albert Heijn project VERSnellen
Het project VERSnellen van Albert Heijn is in volle gang. Rozis heeft in haar lokale EDI-software het gebruik van de nieuwe VMI-berichten mogelijk gemaakt, evenals de integratie met ERP's. Ook in het online EDI product Bizz-E is een standaardoplossing voor het uitwisselen van de berichten gerealiseerd. Omdat Albert Heijn drie groepen leveranciers onderscheidt (Full, Medium en Limited Controls), en mede op basis daarvan productieprocessen van leveranciers aangestuurd worden, adviseren wij u in samenwerking met ons de optimale inrichting van Bizz-E te realiseren. Op onze site leest u meer over het project VERSnellen en de oplossingen die wij bieden.
AIM Roadshow: Internet of Things voor mijn bedrijf
AIM Nederland heeft een inspirerend programma opgesteld voor haar Roadshow op 28 oktober om 19.00 uur in Postillion Hotel te Bunnik. De avond wordt onder meer ingevuld door Auke Hylarides, Senior Product Marketing Manager bij Exact Software, en Ruud Wijlhuizen van Windesheim University Zwolle. Het wordt een unieke gelegenheid om met uw collega's bij te praten over dit actuele onderwerp, en de impact op uw business. Meer informatie over het programma leest u op onze site. Voor gratis toegang tot dit evenement kunt u contact met ons opnemen.
Bizz-E 3.0 update: klaar voor uw toekomst
Op 15 september vond een grondige update van Bizz-E plaats. De voorafgaande software-ontwikkeling zat vooral 'onder de motorkap' waarmee Bizz-E een krachtige basis heeft gekregen voor de toekomst. Bizz-E is veel sneller en gemakkelijker geworden in het gebruik. Maar vooral zijn nieuwe (maatwerk)features eenvoudiger te realiseren. Wij werken hieraan graag met u verder. Meer details over de laatste update leest u op onze website.
Serviceportal
Het Rozis Serviceportal is met de laatste update van Bizz-E eveneens vernieuwd. Allereerst is het eenvoudig toegankelijk gemaakt vanuit Bizz-E, naast de mogelijkheid om op onze website in te loggen.. De mogelijkheid om uw RFC-berichtenverkeer in te zien en berichten te laten herzenden, is blijven bestaan. Nieuw is de online support omgeving en de online facturatie via dit portal. De planning is dat wij deze nieuwe omgeving stapsgewijs samen met onze klanten in gebruik gaan nemen.
Samenwerking Modulo bij VERSnellen
Rozis is in samenwerking met Modulo bezig met meerdere klanten in de vleesverwerkende sector om het project VERSnellen van Albert Heijn te realiseren. Modulo onderzoekt hoe EDI-informatie hun processen kan optimaliseren en zal de Modulo-maatwerkoplossingen hierop aanpassen. Omdat de communicatie in het project gaat via EDI, werken Modulo en Rozis hierin samen. Bent u ook AH leverancier in de vleesverwerkende sector en heeft u ondersteuning nodig met het project VERSnellen? Neem dan contact met ons op.
Bizz-E Reviews
Benieuwd naar wat (andere) gebruikers van Bizz-E vinden? IDorganics en Dutch Toys Group vertellen over hun ervaringen met EDI en het gebruik van Bizz-E. De interviews leest u hier.
De Vegetarische Slager wint prijs
Rozis feliciteert Jaap Korteweg, directeur van De Vegetarische Slager, van harte met het winnen van de prijs voor de Beste Ondernemer 2015. Sinds enige tijd maakt De Vegetarische Slager gebruik van het Rozis-product Bizz-E voor haar EDI-berichtenverkeer. Het persbericht leest u hier.
GS1 Learn platform
Leden van GS1 Belux kunnen gratis cursussen volgen op het online Learn platform. Het Learn platform is ontwikkeld door GS1 Global en onlangs vernieuwd. De cursussen die u op Learn kunt vinden bieden informatie over de volgende thema’s: inleiding tot GS1, identificatiesleutels, barcodes, data, datakwaliteit, eCom, transport en logistiek, EPCIS en EPC/RFID. De cursussen zijn beschikbaar in het Engels.
Exact Live Event 2015
Op 14 oktober aanstaande pakt Exact weer groots uit met het Exact Live Event 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht. Het is het grootste business software event van Nederland en dit jaar is het thema 'The Next Big Thing'. Als partner in het Exact App Center hopen wij u hier ook te ontmoeten. Aanmelding is gratis en kan via de site waar ook het programma vermeld is.