Xchange
December 2016 - jrg12 no2
Rozis BV - Nieuwsbrief voor relaties

Nieuwe website en nieuwsbrief

Helder, kleurrijk, en ook geschikt voor tablet en mobiel. Wij hebben onze website en nieuwsbrief een nieuw design gegeven. De inhoud gaat zoals altijd over onze specialiteit, namelijk EDI in al haar vormen en toepassingen.

Echt EDI
Vijf van onze laatste connecties, koppelingen en projecten

  1. AS2 verbindingmet Wayfair voor een fabrikant en distributeur van decoratieve collecties voor huis en tuin

  2. Door consument geconfigureerde bestellingen automatisch verwerken met AccountView en BrancheView voor een fabrikant van eigentijdse zitmeubelen, met Leen Bakker

  3. NL / ENG berichtstromen samenvoegen via een Baan koppeling voor een wereldwijde marktleider in (elektrische) afrasteringen

  4. SSCC & VMI berichten met Modulo Automatisering voor een producent van salades en een van vleesproducten en -gerechten

  5. iSeries / AS400 verbinding (IBM) met TSD Automatisering voor Europa's grootste tuinplantenaanbieder voor tuincentrum en groothandel

Meer details of advies hierover voor uw situatie?   Neem contact met ons op! »

Adaptive design
Update Bizz-E december 2016

Een "responsive" design past zich automatisch aan aan de afmetingen van het gebruikte beeldscherm. Eerder dit jaar vond een belangrijke update van Bizz-E hierin plaats.

Bij "adaptive" design wordt data verzameld over het gebruik, om u een meer toegesneden gebruikerservaring te bieden. U legt dus niet meer zelf uw voorkeursinstellingen vast, maar Bizz-E volgt en helpt u daarbij.

Voor een frisse start in het nieuwe jaar heeft Bizz-E in december 2016 hierin nog een update gekregen.

Ook is Bizz-E in de laatste update uitgebreid met communicatiepartners in de Gemengde en Installatiebranches. Denk aan kant en klare verbindingen met Blokker, Biesheuvel Groep, Bouwmaat, Ferney, Technische Unie, Ubbink, etc.

Bizz-E gebruikersbijeenkomst 2017
Suggesties welkom!

Na de succesvolle eerste Bizz-E gebruikersbijeenkomst zijn wij van plan komend jaar opnieuw een bijeenkomst te organiseren. Eventueel in samenwerking met ERP leveranciers of dealers, waarmee Bizz-E gekoppeld kan worden zoals Exact Online. Heeft u suggesties voor ons over het programma dan horen wij het graag!

Uw suggestie »

Kent u al de voordelen van Bizz-E Gold?   Iets voor u! »

AIM activiteitenprogramma 2017
Roadshows & Beurzen

AIM Benelux zal in 2017 haar leden vertegenwoordigen tijdens diverse beurzen in binnen- & buitenland, zoals de AIDC, de Logimat in Stuttgart, ICT & Logistiek, en EU Fresh Forum. En in de succesvolle reeks AIM Roadshows staat een bijeenkomst rond 'smart packaging' in samenwerking met NVC gepland. Bent u geïnteresseerd in de AIM activiteiten of in nieuws over automatische identificatie technieken, blijf dan op de hoogte via de AIM nieuwsbrief.

Nieuwsbrief AIM »

GS1 Belux Forum 2017
Zien wij u daar?

Onder het motto 'Uw onmisbare partner' houdt GS1 Belux haar jaarlijkse Forum bijeenkomst op donderdag 9 februari in Hôtel de la Poste in Brussel. In het programma een terugblik op 2016, en de prioriteiten en uitdagingen voor 2017. Ook is er speciale aandacht voor het gebruik van GS1 standaarden in de evolutie van (cross-channel) e-commerce.

Meld u hier aan »

Beste wensen voor 2017!
Eindejaarsdonatie en -bezoek

Onze jaarlijkse donatie komt dit jaar ten goede aan St. Gaandeweg, die gezinnen met jonge kankerpatienten korte vakanties aanbiedt.

In deze feestelijke periode zal onze commerciëel manager Hans Verheijen (e.a.) weer de beste wensen namens Rozis aan een aantal van onze relaties persoonlijk gaan overbrengen. Wilt u ook eens bijpraten, laat ons het dan weten!

logo rozis