Deskundigheid en service in B2B communicatie

20+ jaar ervaring, en alles wat u nodig heeft onder één dak...

Rozis-EDI-oplossingen

EDI oplossingen

Snel en eenvoudig EDI berichten uitwisselen met al uw partners

Rozis-ERP-koppelingen

Backoffice integratie

Flexibel en geavanceerd integreren met uw bedrijfssoftware

Rozis-EDI-outsourcing

Netwerken & Service

Uitbesteden voor goede service en netwerkvoorzieningen

Wat is EDI ?

Kennismaken zonder hoofdpijn...

Wat betekent EDI nou eigenlijk? En wat hebben koppelingen, conversies, backoffice, ERP, E-commerce ermee te maken? Wij maken u wegwijs in het woud van termen en begrippen, zodat u weet waar u aan begint.

Get Bizz-E !

Gratis onze online EDI proberen...

Meteen aan de slag! Bizz-E heeft kant en klare connecties met tientallen grote Europese retailers. U kunt de belangrijkste handelsberichten (order, pakbon & factuur) direct en probleemloos uitwisselen. Ervaar het zelf met onze gratis demo!

Nieuws

Oktober 2017

Bizz-E plugin analyseert AH-VMI afnametrends

Voor handelspartners die met Albert Heijn VMI berichten uitwisselen, is een nieuwe Bizz-E Gold plugin ontwikkeld. De plugin gebruikt de uitgewisselde Inventory Reports gegevens voor een rapportage over verwachte afnametrends per artikel. Leveranciers kunnen hiermee betere beslissingen nemen voor het plannen en aansturen van productie en logistiek. De plugin is ontwikkeld op verzoek van en in gebruik bij Danerolles.

Mei 2017

Rozis lid van Evofenedex

Van een efficiënter magazijn, slimmer vervoer, goede opslag van gevaarlijke stoffen tot meer export. Evofenedex is met ruim 15.000 leden een krachtig collectief van handelaren, producenten en exporteurs die samenwerken aan logistiek en internationaal ondernemen.

April 2017

Bunzle op Bizz-E aangesloten

Via Bizz-E heeft u kant en klare aansluiting met honderden grote (internationale) handelspartners. Nieuwste connectie is onlangs met Bunzle gerealiseerd, leverancier van verpakkingen en non-food verbruiksproducten.

December 2016

Bizz-E Gold is online maatwerk

EDI is essentieel voor bedrijven. Maar gaat vaak niet zonder maatwerk. Daarom introduceren wij Bizz-E Gold. Een innovatieve en unieke service die online software combineert met extra functionaliteit, maatwerk, optimalisatie en ondersteuning.

Spotlight

spotlight

VMI berichten voor Albert Heijn

Albert Heijn implementeert met het project VERSnellen het Vendor Managed Inventory (VMI) concept in haar nieuwe Shared Fresh Center (SFC). Uitwisseling van informatie over voorraden en verwachte verkopen via EDI speelt een cruciale rol. De bedoeling is om de logistieke keten van versproducten te versnellen. Lees meer.

Bizz-E + Exact Online

Rozis is Affiliate Partner van het Exact App Center. Dit betekent dat onze online EDI oplossing gekoppeld is aan Exact Online, voor het eenvoudig uitwisselen van order- en artikeldata. Lees meer

Meer nieuws...