EDI oplossingen

Communiceren met al uw business partners

Rozis-EDI-oplossingen

Een complete oplossing begint met EDI software. Dit is gespecialiseerde software voor het aanmaken, uitwisselen en verwerken van uw handelsberichtenverkeer. Wij bieden geïntegreerde, standalone of online EDI software.

Ediswitch - Geïntegreerde EDI

Ediswitch is zeer complete en gebruikersvriendelijke software voor geautomatiseerde elektronische bedrijfscommunicatie. Het zorgt voor de verzending, verwerking, vertaling, en ontvangst van EDI (handels)berichten zoals orders, pakbonnen en facturen. Het is een krachtige en flexibele omgeving voor het inregelen, monitoren en afhandelen van uw berichtenverkeer. Ediswitch is gekoppeld aan uw interne bedrijfsapplicatie, zodat berichten volautomatisch afgehandeld worden. Door de automatische import en export van data, werkt u voor wat betreft uw B2B communicatie grotendeels vanuit uw eigen bedrijfssoftware.

één keer inregelen, en klaar voor communicatie met al uw relaties (ook buitenlandse en inkoop!)
werken vanuit uw eigen, vertrouwde bedrijfssoftware

Workstation - Standalone EDI

Snel beginnen met EDI? Met het Workstation kunt u zelf direct EDI-berichten aanmaken, verwerken en ontvangen. Workstation is zelfstandige bedrijfssoftware waarmee u data over uw artikelen, partners, orders, pakbonnen en facturen vastlegt, beheert en uitwisselt. Een koppeling met uw interne bedrijfsapplicatie is niet nodig, maar is later alsnog eenvoudig te realiseren. Workstation kan ook (tijdelijk) naast uw bedrijfsoftware voor een specifieke EDI toepassing gebruikt worden.

in aanvulling op, of als vervanging van uw (maatwerk)bedrijfssoftware
later eenvoudig geheel of gedeeltelijk te koppelen

Bizz-E - Online EDI

Bizz-E is een volledig functionele online voorziening voor de afhandeling van uw EDI berichtenverkeer. Het is kant en klaar ingericht voor EDI communicatie met grote retailers, in verschillende branches, én in binnen- en buitenland. U kunt meteen beginnen. Bizz-E is Software-as-a-service (SAAS). U profiteert van alle voordelen van online software. Bizz-E is ook geschikt voor gevorderd gebruik en speciale toepassingen zoals SSCC pakbonnen. Bizz-E is uniek in de mogelijkheid tot koppeling met ERP software, of de online varianten ervan zoals Exact Online.

kant en klare aansluiting grote (buitenlandse) retailers
gratis demo
koppeling met (online) bedrijfssoftware
verder lezen: Bizz-E

EDI Specials

Wij hebben vele speciale en/of additionele EDI producten ontwikkeld, voor verschillende partners, branches en landen. En vanzelfsprekend leveren wij maatwerkoplossingen voor al uw wensen op het gebied van communicatienetwerken, berichtformaten of backoffice koppelingen. Bijvoorbeeld:

VMI berichten, AGF berichten, DHZ retourberichten
SSCC pakbonnen / DESADV D01B certificering
EAN / GLN service
(Managed) Secure P2P of AS2 verbinding