Rozis || Uw EDI is onze business

DESKUNDIGHEID EN SERVICE IN B2B COMMUNICATIE

Met onze EDI software en services realiseren wij de geautomatiseerde uitwisseling van elektronische handelsberichten tussen bedrijven, zoals orders, bevestigingen, facturen en pakbonnen. Ook gespecialiseerde berichten voor de logistieke afhandeling van goederenstromen kunnen worden gecommuniceerd, zoals voor voorraadbewegingen, douane en gevaarlijke stoffen. Wij bieden oplossingen voor diverse typen berichten, berichtformaten, integratie met bedrijfssoftware (ERP / WMS), en communicatienetwerken.

Rozis EDI Netwerk Services

Ketenintegratie

EDI versnelt het handelsproces. Zakenpartners werken efficiënter samen. Dat is de reden dat veel partners het vereisen. Voor de uitwisseling van data over goederen (in productie, opslag, transport en export) wordt vaak een oplossing gezocht bij de leverancier van de bedrijfssoftware, of bij de logistiek dienstverlener. Het is een belangrijk pluspunt als de oplossing kant en klaar aangeleverd kan worden. Wij hebben dit EDI specialisme in huis. Wij werken al jarenlang met uiteenlopende partners samen om gezamenlijk branchespecifieke en logistieke EDI oplossingen voor klanten te realiseren.

Rozis is gecertificeerd GS1 Solution Provider in Nederland én Benelux. U kunt bij ons terecht voor complete EDI (maatwerk)oplossingen en outsourcing, of snel van start met een online Bizz-E account. In alle gevallen geldt: voor ons de techniek, voor u de resultaten!

Wat heeft u nodig

Rozis-EDI-oplossingen

EDI software

Software voor het aanmaken, beheren, verzenden en ontvangen van EDI berichten
Rozis-ERP-koppelingen

Backoffice integratie

Software voor het vertalen van uw berichten en het koppelen met uw bedrijfssoftware
Rozis-EDI-outsourcing

Netwerken & Service

RFC Netwerk Service Centrum voor uw berichtenverkeer, en professionals die weten waar ze over praten

Direct beginnen met Bizz-E

Bizz-E is onze online EDI oplossing, waarmee wij een volwaardig en geavanceerd platform bieden voor EDI berichtuitwisseling met handelspartners wereldwijd. U kunt een online (gratis demo) account aanmaken en direct met Bizz-E aan de slag.

SSCC pakbonnen

Bizz-E voorziet in een unieke oplossing voor het uitwisselen van SSCC pakbonnen. Bizz-E gebruikers kunnen namelijk voor hun transporteurs of logistiek dienstverlener een apart subaccount aanmaken. Partijen kunnen zo gezamenlijk SSCC pakbonnen (D01b Niveau 4) die voldoen aan de GS1 standaard voor LVB of DHZ, opstellen en versturen. Daarvoor wordt eerst bij ons een uitgebreid testtraject doorlopen. Logistiek dienstverleners die deze 'gecertificeerde' EDI dienstverlening aan producenten kunnen leveren krijgen speciale aandacht in ons Bizz-E platform!

Onze expertise

  20+ jaar kennis en ervaring in EDI en de toepassing ervan in uiteenlopende bedrijven
  Voor kleine en grote bedrijven, voor nieuwe en ervaren gebruikers, voor opstarters en doorgroeiers
  Vele kant en klare EDI koppelingen met de meest gangbare bedrijfssoftware
  Connecties met honderden handelspartners wereldwijd
  Alles wat u nodig heeft voor EDI onder één dak
  Uitstekende support van een professioneel team
  High Quality RFC Netwerk Service Centrum voor outsourcing en transport van uw berichtverkeer